Zöldunió

 

 • A környezet védelme alapvető kötelességünk, melyet elvárunk minden Partnerünktől.
 • Tevékenységeink ellátásával célunk, hogy erősítsük a magyar társadalom felelősségteljes- és környezettudatos gondolkodását.
 • Célunk, hogy erősítsük Médiaportfólió Tagjaink működését, hirdetési potenciálját, melynek érdekében folyamatosan működtetjük és lehetőségeinkhez mérten fejlesztjük Zöldáramlat programunkat. Kiemelt célunk a lakossági és vállalati szektor környezettudatos gondolkodásmódjának erősítése, ezért a 2016-ban indított Zöldáramlat programon keresztül díjmentesen fejlesztjük és segítjük a Zöldportálokat, hogy működési potenciáljuk erősítése révén is hozzájárulhassanak a minél nagyobb közös teljesítményhez. A programon keresztül napi rendszerességgel szemlézzük a Magyar Távirati Iroda (MTI) díjmentes hírszolgáltatását. Az ott talált releváns híreket, valamint szakmai Partnereinktől beérkezett sajtóközleményeket dedikált hírlevélben küldjük meg a Zöldportálok szerkesztőségei számára. A program keretén belül - időszakos jelleggel - technikai szempontok mentén (pl. SEO, webfejlesztés, tartalomfejlesztés) felülvizsgáljuk a Zöldportálokat, melyekről jelentéseket készítünk és juttatunk el az érintett szerkesztőségek számára.

  E programhoz kapcsolódóan a Médiaportfólió erőforrásainak felhasználásával - lehetőségeihez mérten - a nonprofit szervezeteket is pro-bono támogatjuk kommunikációs- és reklám aktivitásaink által.

 • Tisztességesen gyakoroljuk tevékenységeinket, minden esetben az üzletági és etikai normáknak megfelelően járunk el.
 • Partnereinktől (így Munkavállalóinktól, megbízott Partnereinktől) elvárjuk, hogy kerüljék azon személyes tevékenységeket és pénzügyi érdekeket, amelyek együttműködésünkkel összefüggő elkötelezettségükkel ellentétesek lehetnek. Ennek megfelelően nem kereshetnek előnyt saját maguk vagy mások számára a pozíciójukból származó lehetőségeik helytelen felhasználása által.
 • Nem veszünk részt politikai-, illetve “zöldrefestés” célzatú megbízatásokban. Nem támogatunk politikai pártokat és nem támogatunk olyan szervezeteket sem, amelyek tevékenysége politikai érdekeket szolgál.
 • Nem fogadunk el, és nem adunk kenőpénzt, vagy más tisztességtelen előnyt.
 • Partnereinkkel kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokat foganatosítunk.
 • Megbízatásaink során kizárólag olyan vállalásokat teszünk, melyeknek elvégzéshez adottak a szükséges erőforrásaink.


Jelen “Magatartási Kódex” megjelentetésének célja, hogy informáljuk a közvéleményt működésünkről.


A fentebb leírtak, valamint a hatályos jogszabályok mellett működésünk alapját képezik az alábbi irányelvek és nyilatkozatok:

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×