Zöldunió

Napjainkban egyre több a felelősen tevékenykedő szervezet illetve márka. Számukra fontos, hogy a “zöld” ügyekben tett lépéseikről - legyen az termék, szolgáltatás, vagy akár a társadalom irányába tett ökotudatos felelősségvállalásuk - célzottan és hitelesen kommunikálhassanak. Őket kívánja megszólítani Magyarország egyetlen zöld kommunikációs és hirdetés-értékesítő platformja, a Zöldunió.

A Zöldunió egyedülálló kommunikációs és reklám eszköze online Médiaportfóliója, amelyet közismert Zöldportálok alkotnak. Ezen felületeken közzétett cikktartalmak és hagyományos hirdetések célzottan, a környezettudatossággal, a fenntarthatósággal, a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos témákra fogékony olvasókhoz jutnak el.

A Zöldunió Médiaportfolióját alkotó portálok a “zöld” (pl. Lohas) célcsoportok körében elismertek és nagy márkahűségnek örvendnek, így üzeneteiket hitelesen és célzottan képesek kommunikálni. Követőik azok az ökotudatos olvasók, akik elkötelezett fogyasztókként a fenntarthatóbb életvitelt és a zöld jövőt preferálják, támogatják a természet védelmét, érdeklődnek a társadalmi ügyek iránt és nyitottak a környezettudatos témákra, termékekre és szolgáltatásokra.

A Zöldunió Kommunikációs platformként az Ügyfél oldalról biztosított szponzorált PR írások mellett egyedi natív cikkek létrehozását, valamint azok Zöldportálokon történő publikálását alkalmazza (tartalommarketing). Cikk alapú hirdetései a Zöldportálok Facebook oldalain posztolásra - és igény szerinti módon fizetett kiemelésre - is kerülnek. Mivel ezeket a márkaoldalakat kifejezetten a "zöld" tartalmakra nyitott, márkahű olvasók követik, a posztokat általában a magas organikus elérés és aktivitás jellemzi.
A Zöldunió hirdetés-értékesítőként olyan banner zónák kizárólagos és hosszú távú hasznosítását is végzi, melyek a Zöldportálok címlapjain és cikkoldalain egységesen jelennek meg, maximálva ezáltal a hirdetések konverzióját.

Környezetvédelem iránti elhivatottság; szakmai tudás és tapasztalat; kiterjedt “zöld” kapcsolati háló; a Zöldportálokkal kötött hosszú távra szóló egyedi megállapodások, melyek egyúttal a közös érdekvédelemre is fókuszálnak. - Mindezek révén a Zöldunió tervezett módon, nagy hatékonysággal koordinálja kommunikációs és reklámkampányait, Ügyfelei teljes megelégedésére,

A Zöldunió kiemelt célja a lakossági és vállalati szektor környezettudatos gondolkodásmódjának erősítése. Ezért díjmentesen fejleszti és segíti a Zöldportálokat, hogy működési potenciáljuk erősítése révén még inkább hozzájárulhassanak a nagyobb, közös teljesítményhez. A Zöldunió emellett kötelességének tekinti, hogy lehetőségeihez mérten a nonprofit szervezeteket is pro-bono támogassa a Médiaportfólió kommunikációs- és reklám aktivitásai által.

A Zöldunió Iroda a Zöldáramlat program keretén belül napi rendszerességgel szemlézi a Magyar Távirati Iroda (MTI) díjmentes hírszolgáltatását, melynek releváns híreit - szakmai Partnereitől beérkezett sajtóközleményekkel együtt - dedikált hírlevélben küldi meg a Zöldportálok szerkesztőségei számára. A program keretén belül - időszakos jelleggel - technikai szempontok mentén (pl. SEO, webfejlesztés, tartalomfejlesztés) felülvizsgálja a Zöldportálokat, melyekről jelentéseket készít és juttat el az érintett szerkesztőségek számára.

Olyan korban élünk, amikor egyéni, közösségi és nemzetközi szinten is aktív cselekvésre és összefogásra van szükség annak érdekében, hogy élhetőbb, fenntarthatóbb világot adjunk át gyermekeinknek, unokáinknak. Összehangoltabbá kell tennünk az üzleti és a társadalmi érdekeket, erőteljesebben kell fókuszálnunk az edukációra, a társadalmi szemléletformálásra, így a környezettudatos gondolkodásmód erősítésére is. A Zöldunió tulajdonosa ezért olyan, a  fenntarthatóbb életvitelt népszerűsítő fejlesztéseken is munkálkodik, mint a Holnapután.

A Holnapután közösségi tartalomszolgáltatási rendszer tudáscentrumként, tájékozódási pontként és kommunikációs felületként díjmentes publikációs lehetőségeket biztosít a felelősen gondolkodó vállalatok, nonprofit szervezetek, oktatási intézmények, valamint a média képviselői számára.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×