Zöldunió

SPAR

A SPAR Magyarország Kft. cégfilozófiájában a minőségi kereskedelmi munka és az ügyfél-elégedettség mellett kiemelt szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás. A cégcsoport sokrétű CSR tevékenységeit 2013. május 23-tól a "SPAR segítő kezek” márkajel foglalja egységes keretbe.

A SPAR felelős vállalati tevékenységének működése valamennyi területén megfigyelhető. A cégcsoport az ország egyik legnagyobb munkaadójaként, több mint 13000 munkavállalóért tartozik felelősséggel, kiemelten kezeli képzésüket és kedvezményes szolgáltatások biztosításával, különféle díjakkal, elismerésekkel értékeli hűségüket. A vállalat fokozott figyelmet fordít az élelmiszerbiztonságra, az egészséges életmód támogatására, valamint a természeti környezet megóvására.

A környezettudatosság megfigyelhető a hulladékkezelésben, a logisztikai folyamatokban, továbbá jellemző a cég által folytatott reklámtevékenységre is.

A közösségi hozzájárulások szintén a cégfilozófia szerves részét képezik. A SPAR karitatív szempontból legfontosabb stratégiai partnere több mint másfél évtizede a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Ez idő alatt számos jótékony célú programot valósított meg a két szervezet közösen.
A cégcsoport a szeretetszolgálattal való kapcsolatán túl egyéb társadalmi érdekeket szolgáló elképzelés megvalósításában is segítséget nyújt.

2013. május 23-tól a SPAR-csoport valamennyi CSR tevékenységét a "SPAR segítő kezek” márkajel fémjelzi. Ettől a naptól indul a www.sparsegitokezek.hu honlap is, mely a vállalat CSR programjairól, valamint a cégcsoport aktuális felelősségvállalási projektjeiről, híreiről részletes információkat tartalmaz.

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×