Zöldunió

Magyarország egyetlen zöld hirdetésértékesítő és kommunikációs platformja nemcsak céljának tekinti a környezettudatos szemléletformálást, de működése középpontjába is helyezi azt. A Zöldunió - ellentétben a tradicionális online reklámfelület értékesítő cégekkel - egy teljesen új látásmódot képvisel a hazai médiapiacon, ennek köszönhetően hatékonyan erősíti Ügyfelei zöld reputációját, ismertségét és elismertségét:

 

Online médiaportfólióját alkotó közismert ökoportálokon keresztül célzottan és hatékonyan juttatja el Ügyfelei környezet-tudatossággal, fenntarthatósággal, társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos üzeneteit az azokra fogékony, zölden gondolkodó olvasók számára.

 

Időtálló és hatékony hirdetési megoldásokat képviselve a cikkeket és a közösségi média - elsősorban Facebook - használatát helyezi a középpontba. Médiaportfólióján megjelenített cikk alapú hirdetési-tartalmai a kampányok lezárultát követően is publikusak maradnak, így olvasottságuk az idő előrehaladtával folyamatosan növekszik.

 

 

Köszönhetően a specifikus zöld olvasói - követői rétegnek, médiaportfóliójának Facebook posztjait - összevetve a vegyes tematikában publikáló fősodratú médiával - általában a magasabb organikus elérés jellemzi (arányosítva a követői számot). Kampányai során - Ügyféligény szerint - Facebook poszt-kiemelést (boost) is alkalmaz a konverzió növelése céljából.

 

A fogyasztók részéről sok esetben bizalmatlanságot szülhet (és fogalmazódhat meg bennük akár a zöldrefestés vádja is), amikor piaci szereplők önmagukról kommunikálják a fenntarthatóság, a környezettudatosság iránti valós elköteleződésüket. A szakmai szervezetekkel együttműködő Zöldunióval - mint kommunikációs platformmal - ez kiküszöbölhető, a hiteles üzenet hatékonyan jut el a zöld célcsoportokhoz, valamint rajtuk keresztül a még szélesebb olvasói rétegekhez.

 

Kiemelt célja a lakossági és vállalati szektor környezettudatos gondolkodásmódjának erősítése, a fenntarthatóbb életvitel népszerűsítése, ezért profitjának egy jelentős részét olyan innovációkra és fejlesztésekre fordítja, amelyekkel még újszerűbb zöld megoldásokat képes biztosítani Partnerei számára.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×