Zöldunió

A 2016 júliusban debütált zöldunió - a magyarországi online médiapiac egyetlen környezettudatos tematikájú platformjaként - hiánypótló eszközrendszert biztosít Ügyfelei számára.

Ahogy a környezetvédelemmel, klímaváltozással kapcsolatos tények is átalakítják a gazdasági- társadalmi elvárásokat, egyre nagyobb hangsúly kerül a szervezetek fenntartható működésének, valamint társadalmi felelősségvállalásának (CSR) mikéntjére és irányaira is. A 2015-ben megrendezésre került ENSZ Klímakonferencia a szkeptikusok számára is nyilvánvalóvá tette, hogy a reprezentáció mellett a kézzelfogható tartalom és tevékenység immáron stratégiai jelentőségűvé vált.

A zöldunió a felelősen gondolkodó vállalatok és önkormányzatok számára nyújt hiánypótló megoldást: Kivételes és egyre növekvő médiaportfóliójával, valamint széleskörű szakértői támogatásával Ügyfelei környezettudatossággal, fenntarthatósággal, társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos üzeneteit juttatja el - célzottan és hatékony módokon - a "zöld" célcsoportok számára, erősítvén ezáltal is Ügyfelei “zöld” reputációját, ismertségét és elismertségét.

A zöldunió - Ügyfelei igényeinek kiszolgálása mellett - fejleszti és erősíti médiaportfólió tagjainak működését, hirdetési potenciálját, valamint az egyedülálló Mecenatúra programján keresztül igyekezettel van támogatni civil- és ernyőszervezeteket.

 

A zöldunió MTI felhasználó

logokep MTI

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×