Zöldunió

OzoneTv

Az OzoneTv Magyarország legnézettebb közösségi besorolású „zöld" televíziós csatornája, ahol keresik a válaszokat arra, hogyan lehet alkalmazkodni az egyre fogyó forrásokhoz, életterekhez, miközben kutatják a lehetőségeket, miképpen védhető meg mindannyiunk élettere, a bolygó. Az ember olyan önző módon használta ki a Földet, hogy itt az ideje törlesztenie. Bízik az egyénben, hisz abban, hogy a környezetvédő szervezetek munkája és harcai nem hiábavalók. Mindenki tehet valamit, akár otthon a hulladék szelektálásával, az esővíz hasznosításával, vagy csak az is elég, ha vászontáskával járunk bevásárolni, a felesleges nejlon zacskók helyett. Minden apró, átgondolt mozzanat segíthet a Földnek, hogy túlélje az elmúlt évtizedek kizsákmányolásait. Se nem hurráoptimista, sem lemondó pesszimista.
Az OzoneTv nem csak a Földet romboló problémákkal foglalkozik, hanem bemutatja a világ szépségeit, igyekszik ráébreszteni arra, hogy egyéni felelősségünk is van mindennek a megóvásában.
Saját gyártású tartalmaival a csatorna elkötelezte magát a „zöld törekvések" mellett. Fontos számára a Föld értékeinek megóvása, a bolygónk csodálatos tájainak bemutatása, és a nézők „zöld" szemléletre nevelése. A csatorna igyekszik bemutatni Magyarország, és a világ más tájainak szépségeit, kulturális értékeit.
Az OzoneTv országosan elérhető a műsorterjesztő szolgáltatók kínálatában.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×