Zöldunió

MTI
2016 okt. 16

A Magyar Távirati Iroda hírügynökségi szolgáltatására támaszkodva a zöldunió elindította MTI "zöldhír" szemlézését és gyűjtését. A díjmentes szolgáltatás annak a partner-programnak az első állomását képezi, mely a zöldunió médiaportfólió-tagok potenciálját hivatott erősíteni.

Noha a folyamatosabb MTI figyelés még a nagy látogatottságú hírportálok esetében is erőforrás igényesebb feladatnak minősül, számos olyan zöld szerkesztőség működik, melyek ez idáig is napi rendszerességgel szemlézték az állami hírügynökség oldalait.

A zöld szerkesztőségek erőforrásainak egységes optimalizálása céljából a zöldunió 2016. október 1-én elindította "zöldhír" szemléző és -gyűjtő szolgáltatását, melynek keretében napi rendszerességgel juttatja el hírösszefoglalóját az érintett szerkesztőségek számára.

A munkanapokon működő, díjmentes szolgáltatás a zöldáramlat elnevezésű program első állomását képezi, mely a zöldunió médiaportfólió-tagok potenciáljának erősítését hivatott szolgálni, hozzájárulva egyúttal a zöld szemléletformálás intenzitásának növeléséhez, valamint a környezettudatos gondolkodásmód kiterjesztéséhez.

 

Regisztráljon a tovább olvasáshoz...

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×