Zöldunió

Kiss Ádám József

Ádám a Zöldunió projekt, egyúttal a Zöldunió Iroda vezetői feladatait látja el.

Miután az ELTE gyakorlóiskolájában az informatika és hírközlés szakot elvégezte, rendszerszervezőként szerzett felsőfokú végzettséget, majd a GATE-n tanult, ahol az első szemeszterben OTDK különdíjjal is kitüntették. Megszakítva főiskolai tanulmányait, 25 évesen vállalkozásba kezdett. Cége készítette el és tartotta karban többek közt a Magyar Rádió portálját, több iparágat érintően online piackutatást támogató rendszereket szállított a GFK Hungária számára, fejlesztett nyelvoktatást támogató-, tárhelyszolgáltató-, levelező megoldásokat, illetve közösségi-, társkereső-, és vékonykliens rendszereket is. 2010-ben full-service ügynökséget alapított, melynek égisze alatt olyan új ügyfelekkel dolgozott együtt, mint a Kimberly-Clark és az Akadémiai Kiadó. Cége idővel több környezetiparral és  környezetvédelemmel kapcsolatos projekt - így pl. az Országos kupakgyűjtő versenyek online és offline feladatainak - megvalósítását is elnyerte. Részben ezek hatására 2012-ben saját zöldportált indított, melynek főszerkesztői feladatait 2014 és 2018 között látta el. Az elmúlt években szakmai tanácsadója volt több olyan környezettudatosságot népszerűsítő projektnek is, mint a Médiaunió "Nem nehéz" kampánya, zsűritagként segítette a legutóbbi két Ozone Zöld díj megvalósulását. 2017-ben a Budapest Klub a Global Executive Council tagjává választotta.

2015-ben fogant meg benne a Zöldunió platform gondolata: a zöld tartalomszolgáltatók partnerségével megvalósuló Médiaportfólió által hiánypótló kommunikációs- és reklám megoldások nyújthatóak a felelősen gondolkodó for-profit és non-profit szervezetek számára. Az üzleti modell előnyös minden résztvevője számára: a Hirdető Partnerek cikkei célzottan jutnak el az olvasókhoz, zöld reputációjuk, ismertségük és elismertségük egyúttal erősödik; a Médiaportfóliótagi Partnerek részesülnek a kampányok bevételeiből; a környezettudatosan gondolkodó olvasók a cikkeken keresztül új információkhoz jutnak.

"Építés, az alkotás iránti szeretet, a hozzáadott érték "teremtése", a hosszú távra szóló win-win együttműködések, és természetesen a környezet védelme. - A profit optimalizálásán túl, ezekről együttesen szól a Zöldunió."

Regisztráljon a tovább olvasáshoz...

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×