Zöldunió

Ismét a Zöldunió előzsűrizi az Ozone Zöld-díj pályázatait
2018 szep 08

A Zöldunió újra felkérést kapott, hogy részt vegyen a környezetvédelem és fenntarthatóság szempontjából jelentős, innovatív projekteket jutalmazó Zöld-díj körüli munkálatokban.

Az Ozone Zöld-djat Magyarország egyetlen zöld tematikájú tévécsatornája, az Ozone televízió alapította 2010-ben. Az évente megrendezésre kerülő megmérettetésre öt kategóriában lehet jelentkezni: pályázhatnak nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások, civil szervezetek, iskolák és óvodák valamint magánszemélyek.

Az előző évhez hasonlóan a Zöldunió az OzoneTv stratégiai partnereként online médiatámogatóként népszerűsíti az eseményt, és előzsűriként a díjazottak kiválasztásában segíti a zsűri munkáját. A Zöldunió előzsűri tagjaI: Doró Viktória, a Recity Magazin portál főszerkesztője, Fehér Balázs, a Tiszta Jövő zöld-portál főszerkesztője, Kiss Ádám József, az ecolounge ökoportál főszerkesztője, Ladányi Roland, a Don’t waste it! hulladékgazdálkodási ökoportál főszerkesztője, Sarkadi Péter, a Greenfo portál főszerkesztője és Vígh Léna, a Zöld Újság magazin és portál főszerkesztője.

A nyertesek személyéről az Ozone Zöld díj szakmai zsűrije dönt, amelynek tagjai több elhivatott, környezetvédelemmel foglalkozó céget és szervezetet képviselnek: dr. Béres András, a Herman Ottó Intézet szakmai ügyvezető-helyettese, aki egyben a bizottság elnöke is, dr. Borosnyai Zoltán, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségének (HOSZ) igazgatója, Urbán Csilla, a Humusz Szövetség elnöke, Kovács Lajos, a Klímabarát Települések Szövetségének elnöke, a Hegyvidéki Önkormányzat alpolgármestere, Bauer Zsolt, Climate Reality Project - Al Gore vezette globális klímaprojekt európai vezetője, Antal Alexa, a WWF Magyarország kommunikációs igazgatója és Kiss Ádám József, a Zöldunió vezetője.

További információk a díjról és a jelentkezésről az OzoneTv oldalán találhatóak.

Regisztráljon a tovább olvasáshoz...

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×