Zöldunió

A Zöldunió Magyarország egyetlen zöld hirdetés-értékesítő és kommunikációs platformja, mely a környezettudatosan gondolkodó olvasók számára célzottan, könnyen befogadható módon juttatja el Ügyfelei üzeneteit.

Kivételes eszköze az egyedülálló zöld médiaportfóliója, amelyet közismert ökoportálok alkotnak. Ezeken a webhelyeken megjelenő tartalmak valóban a környezettudatossággal, a fenntarthatósággal, a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos témákra fogékony olvasókhoz jutnak el.

A tartalomszolgáltatókkal kötött hosszú távra szóló egyedi megállapodásai révén, a Zöldunió tervezett módon, nagy hatékonysággal koordinálja kampányait.

A fogyasztókban bizalmatlanságot szülhet - és fogalmazódhat meg bennük akár a zöldrefestés vádja is - amikor piaci szereplők önmagukról kommunikálják a fenntarthatóság, a környezettudatosság iránti valós elköteleződésüket. Ez a negatív jelenség a Zöldunióval kiküszöbölhető, hiszen közvetítő közegként hitelesen, könnyen befogadható módon juttatja el az adott tartalmat a zöld olvasói célcsoportokhoz.

Kampányaiban az Ügyfél oldalról biztosított tartalmak (pl. bannerek) megjelentetése mellett - kommunikációs platformként - egyedi cikkek létrehozását és azok célzott publikálását is alkalmazza igény szerinti módon. 

Médiaportfólióján közzétett cikk alapú hirdetési-tartalmai a kampányok lezárultát követően is publikusak maradnak, így olvasottságuk az idő előrehaladtával folyamatosan növekszik.

Legyen a cél zöld márkaépítés, termék- vagy szolgáltatás népszerűsítés, a Zöldunió Partnerségével az Ügyfél / brand zöld reputációja, ismertsége és elismertsége erősödik.

Cikk alapú hirdetési-tartalmai a kampányaiba bevont ökoportálok elsődleges Facebook oldalain is posztolásra - és igény szerinti módon kiemelésre - kerülnek.

Mivel ezeket a Facebook oldalakat ugyancsak a zöld tartalmakra nyitott, márkahű olvasók követik, a posztokat organikusan is általában a magas elérés és aktivítás jellemzi. A posztok az aktív követők megosztásai által a mainstream olvasói rétegekhez is eljutnak.

A Zöldunió kiemelt célja a lakossági és vállalati szektor környezettudatos gondolkodásmódjának erősítése, a fenntarthatóbb életvitel népszerűsítése, ezért profitjának egy jelentős részét olyan innovációkra és fejlesztésekre fordítja, amelyekkel még újszerűbb zöld megoldásokat biztosíthat Partnerei számára.

Ilyen többek közt a Médiaportfóliótagok működését segítő Zöldáramlat program is, melynek keretében napi rendszerességgel szemlézi a Magyar Távirati Iroda oldalát, a releváns cikkeket hírlevélben juttatja el a Médiaportfóliótagok számára.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×