Zöldunió

A 2016 nyarán debütált Zöldunió Magyarország első környezettudatos tematikájú értékesítési és zöld szemléketformáló online hálózata. Kivételes és egyre növekvő médiaportfóliójával, valamint széleskörű szakértői támogatásával Ügyfelei környezettudatossággal, fenntarthatósággal, társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos üzeneteit dolgozza ki és / vagy juttatja el - célzottan és hatékony módokon - a célcsoportok számára, erősítvén ezáltal is Ügyfelei “zöld” reputációját, ismertségét és elismertségét.

 

A zöldunió több, mint egy “sales house”:

  • Zöldként a “zöldeket” éri el: A zöldunió kifejezetten a fenntarthatóbb életvitel népszerűsítésére, a környezettudatos gondolkódásmód erősítésére fókuszál. Médiaportfólióját alkotó webhelyeket is eleve a zöld tartalmaikért követik olvasóik, így a Hirdetők üzenetei valóban a “zöld” célcsoportokhoz jutnak el.
  • Presztízs értéket ad: A zöldunió olyan - “ökosan gondolkodó” olvasói-célcsoportok felett diszponáló - portálokat fog össze, melyek tematikái, tartalmai, hirdetési témái, és partnerkapcsolatai is egyaránt “zöldek”. - Ez a kivételes együttállás a médiapiacon egyedülálló módon erősíti a Hirdetői zöld reputációt, ismertséget és elismertséget. 

  • Hatékony és időtálló hirdetésekben gondolkodik: A zöldunió az értékes, időalapú banner felületek mellett a cikkekre helyezi a fókuszt, így sajtóközleményekből 
kialakított szponzorált írásokra, egyedileg megírt cikkekre, és interjú-írásokra, melyek az adott kampányban - projektben 
érintett zöld webhelyeken és azok közösségi média oldalain (elsősorban Facebook-on) kerülnek megjelenítésre.
  • Szemléletformáló minden tekintetben: A zöldunió kiemelt célja a lakossági és vállalati szektor környezettudatos gondolkodásmódjának erősítése, ezért profitjának egy jelentős részét visszaforgatja, fejlesztve üzleti modelljét, építve márkáját, segítve médiaportfólió-tagjainak működését. A “Zöldáramlat program” által erősíti a médiaportfóliójának működési - hirdetési potenciálját, emellett zöld tudásbázist épít, és saját projekteket indít el 2018-ban.

 

Elérhetőségek ezen a linken.

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×