Zöldunió

HUMUSZ

Hulladékcsökkentés, tudatos életmód népszerűsítése, szemléletformálás - ezekkel foglalkozik a Humusz Szövetség már több mint 20 éve. Környezetvédelmi civil szervezetként kiemelt céljuk a hulladékmegelőzési és hulladékcsökkentési jógyakorlatok terjesztése, a lakosság környezettudatos életmód felé való irányítása. A nulla hulladék felé tartó úton eszközeik a tájékoztatás, az oktatás és a lakossági tanácsadás, illetve szakmai partnerként a szabályozási keretek kidolgozásában is részt vesznek. Mindez rendkívül széles skálájú programokat jelent; legyen az környezeti nevelési program kicsiknek és nagyoknak, rendezvények szervezése és rajtuk való részvétel, pályázatok, országos és nemzetközi kapcsolati háló vagy a piaci oldal “zöldítése”.

  • 18-65 év közötti, hulladékcsökkentés és fenntartható életmód iránt érdeklődő lakosság, azon belül kiemelten 25-45 év között, nemek aránya: 69% nő és 31% férfi
  • Lakhely: főként Budapest és vonzáskörzete, vidéki nagyvárosok.
  • Környezetvédelem iránt elhivatott pedagógusok és környezeti nevelők;
  • Fenntartható, zöld megoldások iránt érdeklődő vállalatok, önkormányzatok és állami döntéshozók, környezet- és természetvédelmi civil szervezetek.

Regisztráljon a tovább olvasáshoz...

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×